Energiecollectief voor gemeenten

De laatste jaren hebben Gemeenten veel taken erbij gekregen, zonder dat daarvoor in alle gevallen de benodigde tijd of expertise beschikbaar is bij de uitvoerende ambtenaren. Dit heeft negatieve gevolgen in het sociale domein. Voor huishoudens met financiële problemen wordt noodgedwongen te vaak een beroep gedaan op uitbesteding aan slechts één leverancier voor schuldhulpverlening of bewindvoering. Met het opzetten van een energiecollectief door StroomGasWijzer is maatwerk mogelijk. 

Energiecollectief gemeente

Hoe werkt het energie collectief?

StroomGasWijzer zorgt dat de schuldhulpafdelingen een maatadvies kunnen bieden binnen hun gemeente voordat de huishoudens in de problemen komen. Door een energiecollectief te realiseren waarop gemeentelijke instanties een beroep kunnen doen, wordt veel ellende voorkomen: de laagste tarieven, op maat voor de eindklant. Voorkomen is beter dan genezen.

1. MELD UW ORGANISATIE AAN

Deelname aan het collectief is kosteloos en vrijblijvend. Stuur een bericht via ons contactformulier, zodat wij ons goed kunnen voorbereiden op de situatie in uw gemeente. Wij zullen zorgvuldig met uw gegevens omgaan, conform de AVG-wetgeving en ons privacybeleid.
Energiecollectief voor gemeente

3. INPUT VOOR COLLECTIEVE VEILING

Op basis van uw wensen en behoeften zal een veiling worden gehouden voor erkende energiemaatschappijen. Wij zijn volledig onafhankelijk in de keuze van de deelnemende partijen.
Energiecollectief voor gemeente

5. Overstappen

Na acceptatie verzorgen wij een zorgeloze overstap naar de nieuwe energieleverancier, zonder boetes.
Energiecollectief voor gemeente