Verduurzaming

Duurzaamheid is belangrijk, zeker omdat bedrijven in 2030 zullen moeten voldoen aan de eisen van de klimaatwet. Bovendien is het streven om heel Nederland klimaatneutraal te krijgen in 2050. Daarom helpen wij u bij een energiescan op locatie, het verbeteren van uw energielabel en de eventuele aanschaf van zonnepanelen en/of warmtepomp.

Verduurzamingsoplossingen

Waarom kiezen voor stroomgaswijzer

StroomGasWijzer heeft jarenlange ervaring in de volle breedte van de energiemarkt. Vanaf het prilste begin zijn wij dan ook betrokken bij de energie- en duurzaamheidstransitie. Dus ook voor vragen over zonnepanelen en warmtepompen staan we klaar met onafhankelijk advies. We helpen u dan niet alleen met kostenbesparingen, maar ook om vooruit te kijken.  

Zonnepanelen

De markt voor zonnepanelen is enorm in beweging. Niet alleen is daardoor de keuze in kwaliteit en vermogen steeds uitgebreider, ook is het lastig om als individueel bedrijf of gebruiker te beoordelen wat de exacte terugverdientijd is. Daarnaast zijn lokale factoren van grote invloed op de mogelijkheid om gebruik te maken van eigen zonne-energie. Immers, niet ieder dak kan de lasten van zonnepanelen dragen. Tenslotte kan de regionale energiecongestie een obstakel vormen bij het terugleveren van overbodige energie, waardoor uitgeweken moet worden naar batterij- of overige opslagvoorzieningen.

StroomGasWijzer is vertrouwd met deze jungle aan afwegingen en wijst u graag de weg naar de mogelijkheden in uw regio en voor uw situatie.

verduurzaming
verduurzaming

Warmtepomp

Het begrip warmtepomp doet de ronde tijdens veel energiebesprekingen. Er is dan ook veel te zeggen voor deze optie, zeker als de vervanging van een cv-ketel binnenkort aan de orde is. Daarbij is ook hier een scala aan keuzemogelijkheden, waaronder het verschil tussen een warmtepomp en een hybride warmtepomp en beschikbare subsidiemogelijkheden.

Steeds zal ter plekke bepaald moeten worden wat de beste optie is voor uw situatie. StroomGasWijzer kan u daarbij onafhankelijk advies bieden.